Met kantoor zaandam ben ik actief op het gebied van administratieve en fiscale ondersteuning van organisaties en particulieren. Mijn naam is Rein Westhoff en ik woon in, hoe kan het ook anders, Zaandam. Ik heb jaren ervaring op afdelingen verloning en procesmanagement binnen grote uitkeringsorganisaties. Ik ben een vindingrijk, analytisch ingestelde vernieuwer. Ik geniet van uitdagingen die ik met de nodige creativiteit te lijf moet gaan of het nu financieel, fiscaal, organisatorisch of commercieel is.


kantoor zaandam verzorgt, in samenwerking met een gespecialiseerde partner, ook de volledige salarisverwerking tegen zeer scherpe tarieven.


kantoor zaandam ondersteunt ZZP-ers, ondernemers in het MKB, verenigingen en stichtingen op administratief en fiscaal gebied en denkt mee over de inrichting van de organisatie.


kantoor zaandam heeft geen echte kantoorruimte. Er wordt namelijk zoveel als mogelijk ‘in the cloud’ gewerkt. Servers met gegevens staan op veilige locaties. Papier krijgt u na verwerking weer retour. Alle verslagen zijn digitaal beschikbaar.


Ontmoetingen van persoon tot persoon vinden plaats op een locatie naar keuze: bij u op kantoor of ergens anders.


kantoor zaandam heeft een uitgebreid partner netwerk. Partners op het gebied van salarisverwerking maar ook voor de “zwaardere” fiscale vraagstukken. Daarnaast is er ook een samenwerkingsverband om de back-up en continuïteit te waarborgen. Al deze partners gelden als experts op hun vakgebied.


Op het gebied van aangifte inkomstenbelasting particulieren heb ik de nodige ervaring en ik volg ieder jaar een uitgebreide cursus bij de belastingdienst zelf. Daarnaast blijf ik op de hoogte via de diverse vakbladen.

wie wat hoe

administratieve en fiscale dienstverlening